Christelijk Gemengd Koor Con Amore Bennekom    1970  - 2020 
                           al 50 jaar met liefde voor muziek .................................                   

 

                                                              Het Christelijk Gemengd Koor Con Amore Bennekom staat sinds november 2016 onder leiding van dirigente Jannie Wichards-van Duuren. 

Zij weet op een geduldige, relaxte en enthousiaste manier haar  koorleden te motiveren en te stimuleren tot het zingen van de liederen.

 

 

Al op jonge leeftijd volgde Jannie muzieklessen op het harmonium, de blokfluit , de viool en de piano. De pianolessen kreeg ze van Greet Renes, Loek van der Leeden en van Maurice Bonnemayers.    Via de Gehrelsvereniging behaalde Jannie haar muziekdiploma voortgezet onderwijs waarna ze de twee jarige opleiding tot assistent-dirigent bij het Sako volgde.

                                                                                                                Jannie deed vele  jaren ervaring op als vervangend dirigent          bij de koren van Loek van der Leeden. Zij heeft ook als pianist meegewerkt bij kooruitvoeringen , waarbij ook quatre-main        gespeeld werd. Een hoogtepunt was haar optreden in de Doelen in Rotterdam met het spelen van enkele dubbel quatre-main stukken.

 


Tot eind december 2019 was Jannie ook dirigent van het ( per die datum opgeheven ) Christelijk gemengd Koor Eben Haëzer te Rhenen.